Бенксі створив нову цікаву картину, щоб відволікти світ від пандемії
Категорія
Культура
Дата публікації

Бенксі створив нову цікаву картину, щоб відволікти світ від пандемії

Бенксі створив нову цікаву картину, щоб відволікти світ від пандемії
Джерело:  online.ua

Популярний у всьому світі британський анонімний художник Бенксі вразив нової проникливою картиною. Він присвятив її не пандемії коронавіруса, як це було в попередні рази, а її наслідкам. Художник вирішив нагадати людям, що навіть від складних часів можна отримати максимум задоволення, використовуючи для веселощів будь-які підручні засоби. Свій потужний посил світу Бенксі зобразив на графіті в британському місті Ноттінгемі. На картині він намалював дівчинку, яка замість обруча крутить на поясі колесо від велосипеда. Місцеві жителі в захваті від графіті Бенксі. Вони дякують художнику за те, що подарував їм хоч крапельку позитиву посеред всієї цієї історії з коронавірусом і пов'язаним з пандемією карантином. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на станицю художника в Інстаграм.

Примітно, що Бенксі ніяк не прокоментував своє нове творіння. Але в коментарях до знімка, який зібрав майже 2 млн "лайків", користувачі дали зрозуміти, що картина художника, як і всі інші його шедеври, привернула увагу всього світу і люди "почули" Бенксі через його графіті.

"Малюнок дійсно притягує погляд і наводить на роздуми; Нарешті з'явилася можливість поговорити про щось крім коронавіруса!; Як вижити в поганій ситуації - супер порада!; Все, про що ми тут зараз говоримо, - це статистика Covid, тому спасибі! ", - масово коментують користувачі нову картину Бенксі.

Важливо відзначити, що кілька попередніх робіт Бенксі присвячував пандемії коронавіруса. Він підказував людям, як надихатися під час тотального карантину, а також дякував медикам, які ціною власного життя рятують пацієнтів.

Нагадаємо, Бенксі є одним з найвідоміших вуличних художників, справжнє ім'я якого досі невідомо. У своїх роботах він привертає увагу людей до важливих соціально-політичних тем, спрямованим проти політики, війни і капіталізму. Бенксі часто фіксує значущі повороти в житті суспільства в своїх картинах. Наприклад, 14 лютого, в День всіх закоханих, художник зробив жителям Брістоля подарунок - графіті, що зображує дівчинку, яка стріляє з рогатки снарядом, що розривається в букет червоних квітів. У минулому грудні він намалював на стіні будинку в Бірмінгемі різдвяне графіті, героєм якого став бездомний на ім'я Райан. Робота являє собою цегляну стіну, на якій намальована упряжка оленів. Поводи тварин сходяться у розташованих поряд лавки, на якій спить бездомний чоловік з мішками речей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влітку Бенскі присвятив видовищну картину протестам в США, які виникли після вбивства поліцейськими афроамериканця Джорджа Флойда. Бенксі зізнався, що не відразу хотів висловлюватися на цю тему, але після того, як зрозумів, що ситуація стала наслідком проблеми білих людей, а не темношкірих, вирішив оприлюднити свою точку зору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?