Берінчик — Санчес. Де і коли дивитися бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Берінчик — Санчес. Де і коли дивитися бій

Берінчик — Санчес. Де і коли дивитися бій
Джерело:  online.ua

Увечері в неділю, 21 березня, відбудеться під Києвом відбудеться Вечір боксу, головною подією якого стане бій за титул WBO International в легкій вазі. На рингу зустрінуться українець Денис Берінчик і чілієць Хосе Санчес. Орієнтовно, бій Беринчик - Санчес почнеться о 21:30 за київським часом. Дивитися онлайн бій за пояс інтернаціонального чемпіона за версією WBO, яким володіє українець, можна буде на платформі Megogo, передає ONLINE.UA.

За прогнозами більшості експертів, фаворитом майбутнього бою є Берінчик. Коефіцієнт на його перемогу становить 1,01. Перемога Санчеса оцінюється в 16,00, а нічия - в 34,00. На дострокову перемогу українця встановлений коефіцієнт 1,20, а на достроковий успіх чилійця - 16,00.

Як відомо, за свою професійну кар'єру Денис Беринчик здобував перемоги над Ніхіто Аракавою, Патрісіо Лопесом Морено, Ектором Едгардо Сармиенто і Віорелем Сіміоном. У 2018 році українець успішно здолав Росекі Крістобаля і виграв титул інтернаціонального чемпіона за версією WBO і вже захистив його чотири рази. Берінчик розраховує стати ще одним українським чемпіоном світу, тому планує відбити титул чемпіона світу WBO у американця Теофімо Лопе.

На сьогоднішній день на рахунку Берінчика є 14 професійних боїв та жодної поразки. Санчес провів 19 поєдинків, 7 з яких переміг нокаутом і 1 бій завершив поразкою. Він займає 15 місце в рейтингу WBO, краще серед усіх боксерів, яких раніше перемагав Беринчик.

Раніше ONLINE.UA публікував відео бою Берінчик - Крістобаль, в якому українець завоював титул WBO International.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?