Берлусконі розповів, яке майбутнє чекає "Мілан"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Берлусконі розповів, яке майбутнє чекає "Мілан"

Берлусконі розповів, яке майбутнє чекає "Мілан"
Джерело:  online.ua

Найуспішніший футбольний президент Європи Сільвіо Берлусконі продав "Мілан" китайським бізнесменам.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Берлусконі заявив в інтерв'ю Calciomercato.
"Я передав права на "Мілан" китайським інвесторам, які зможуть повернути клубу колишню славу в Італії, Європі та світі. Поставив перед ними умову, що в найближчі два роки вони значно підсилять команду, витративши на трансферному ринку 400 мільйонів євро. Нові власники клубу співпрацюють з керівниками всього Китаю", - сказав Берлусконі.
Читайте: ПСЖ і "Мілан" офіційно призначили нових тренерів
Відзначимо, що Берлусконі став власником "Мілана" в 1986 році. За 30 років команда виграла 30 трофеїв, включаючи вісім титулів переможця серії А, п'ять кубків чемпіонів, п'ять Суперкубка УЄФА, два міжконтинентальних кубки і клубний чемпіонат світу.
Але в останні роки "Мілан" випав з чемпіонської обойми. Останнє чемпіонство "россо-нері" завоювали в 2011 році. Останні три сезони "Мілан" фінішував за межами єврокубкової зони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?