Бейонсе обрала мінісукню українського бренду для виступу у Лас-Вегасі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бейонсе обрала мінісукню українського бренду для виступу у Лас-Вегасі

Бейонсе обрала мінісукню українського бренду для виступу у Лас-Вегасі
Джерело:  online.ua

Співачка Бейонсе обрала мінісукню українського бренду FROLOV для виступу у Лас-Вегасі у своєму Renaissance World Tour. 

Джерело: Beyonce

Бейонсе обрала мінісукню українського бренду

Всесвітньовідома співачка Бейонсе продовжує захоплювати свою аудиторію неймовірними образами під час свого Renaissance World Tour.

Особливо приємно, що зірка неодноразово обирає творіння українських дизайнерів.

Фото: instagram.com/beyonce

Так, на виступі Бейонсе в Лас-Вегасі співачка представила кастомний наряд від відомого українського бренду FROLOV.

На сцені діва засяяла у мінісукні кольору металік, верх якої під час виступу трансформувався у непередбачуваний прозорий боді з ручною вишивкою від FROLOV.

Фото: instagram.com/beyonce

Своє неперевершене вбрання артистка доповнила екстравагантним червоним капелюхом-маскою, колготами в сітку та блискучими ботильйонами на високих підборах, відтінок яких гармонійно поєднувався зі срібними нотками наряду.

Ця співпраця з брендом FROLOV повторюється вже вдруге за рік. У січні Бейонсе здивувала, обравши їх лімітовану корсетну сукню для виступу у Дубаї.

Український бренд FROLOV відомий в усьому світі

FROLOV — український бренд одягу від кутюр. Бере початок у самому серці Києва, де його заснував ще у 2015 році Іван Фролов – дизайнер, а нині креативний директор бренду.

Український дизайнер Іван Фролов створив образи для нового шоу Måneskin у Трієсті. Це вже друга співпраця бренду FROLOV з італійським рок-гуртом. Фото костюмів поширив бренд у своєму Instagram.

Музиканти з’явилися на сцені в чорно-білому вбранні. Зокрема, бас-гітаристка гурту Вікторія Де Анджеліс була одягнена в білі штани з високою талією та глибокими вирізами на стегнах. Декольте учасниці Måneskin підкреслив вузький топ бандо. Окрім цього, довершували образ білі рукави та чорний чокер, що перегукувався з насиченим макіяжем.

Іван Фролов пишається співпрацею з такою зіркою як співачка Бейонсе.

Ми дуже пишаємося можливістю створити другий індивідуальний образ для Бейонсе з інтервалом у всього лиш сім місяців. Я пишаюся нашою командою, яка виготовляє неймовірні речі у неймовірні терміни, незважаючи на ракетні атаки та повітряні обстріли Києва. Для нас честь таким чином показувати та нагадувати світу про металеву стійкість українського народу, та відчувати підтримку від найвідоміших зірок, як Бейонсе! — розповідає Іван Фролов, лауреат першої премії Vogue Talent Prize.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?