Безглуздий мітинг в окупованому Луганську викликав регіт в мережі: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Безглуздий мітинг в окупованому Луганську викликав регіт в мережі: опубліковані фото

Безглуздий мітинг в окупованому Луганську викликав регіт в мережі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі висміяли безглуздий мітинг в окупованому Луганську, учасники якого самі не розуміють, за що вони мітингують.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.
Так на сепаратистському сайті Луганського інформаційного центру зазначено, що місцеві жителі зібралися на мітинг, щоб підтримати вимоги глав так званих ЛНР і ДНР до Києва припинити блокаду Донбасу.
Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький подякував усім, хто підтримав "цю ініціативу", і закликав співгромадян об'єднатися навколо "інтересів держави".
"Правда така, що економіка "незалежної" України багато в чому залежить від природних ресурсів і грошових коштів Донбасу. Але, на жаль, подібна економічна реальність неадекватно сприймається націоналістичною українською владою. Ми більше не маємо наміру годувати Україну і поповнювати їх бюджет, кошти з якого йдуть на потреби "АТО" і повертаються нам мінами і снарядами", - заявив Плотницький.
Однак на фото видно, що мітингувальники тримають в руках суперечливі плакати з написами "Досить грабувати Донбас" і "За розвиток зв'язків з РФ". Користувачі соцмереж не розуміють, як це пов'язано з блокадою Донбасу.

Читайте також: Попут ник Савченко насмішив мережу метою поїздки на Донбас






Як повідомляв ONLINE.UA, п'яні озброєні бойовики так званої ЛНР в селищі Хрустальний Луганської області влаштували дебош в школі, погрожуючи вчителям і дітям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?