Безперспективні афери: в Москві обурилися рішенням G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Безперспективні афери: в Москві обурилися рішенням G7

Безперспективні афери: в Москві обурилися рішенням G7
Джерело:  РІА Новини

Рішення глав МЗС G7 посилити санкцій тиск на Росію є безперспективною аферою, в якій присутнє очевидне русофобське підгрунтя.

З такою заявою виступив глава російського МЗС Сергій Лавров, коментуючи підсумки зустрічі "великої сімки", передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

За твердженням Лаврова, незважаючи на погрози, Москва продовжить відстоювати свої позиції і терпляче чекати, поки члени "великої сімки" не усвідомлять безвихідність і безперспективність прийнятого рішення.

"Мабуть, серйозних проблем, які вони можуть вирішити в своєму колі, у них на порядку денному не залишилося. Основні питання, які вони зачіпають і які важливі для міжнародного економічного життя, міжнародного співтовариства в цілому, обговорюються в інших форматах", - заявив Лавров.

Він підкреслив, що важливі політичні питання обговорюються в Раді безпеки і в цілому в ООН, а не в рамках G7, члени якої, незважаючи на рішення посилити тиск на Росію, продовжують запевняти, що не поділяють ізольованості РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за підсумками зустрічі міністрів закордонних справ "великої сімки", в якій у 2018 році вперше брав участь глава МЗС України Павло Клімкін, було вирішено ввести нові санкції проти РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?