Безпілотник бойовиків атакував позиції в тилу сил АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Безпілотник бойовиків атакував позиції в тилу сил АТО

Безпілотник бойовиків атакував позиції в тилу сил АТО

У ніч на 17 травня одну з тилових військових частин українських бійців на Донбасі атакував безпілотник бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Відзначається, що з дрона було скинуто 6 вибухових пристроїв. Втрат серед особового складу і техніки немає.
"Складна ситуація залишається в передмісті Донецька. Цієї ночі бойовики обстрілювали українських захисників Авдіївки з гранатометів і стрілецької зброї. Наші опорні пункти неподалік Мар'їнки були обстріляні зі стрілецької зброї", - додали в прес-центрі.
Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку бойовики кілька разів стріляли по позиціях сил АТО неподалік Новотроїцького з мінометів калібру 120 мм. За захисникам Широкіно стріляли зі стрілецької зброї і гранатометів.
Крім того, на Луганщині бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів по укріпленнях ЗСУ в районі Новозванівка і Трьохізбенка.


Раніше  в штабі повідомляли, що проросійські бойовики знову активізувалися в промзоні Авдіївки, застосовуючи важке озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?