Безробітний тренер «Манчестер Юнайтед» відмовився від шалених грошей в Китаї: названо суму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Безробітний тренер «Манчестер Юнайтед» відмовився від шалених грошей в Китаї: названо суму

Безробітний тренер «Манчестер Юнайтед» відмовився від шалених грошей в Китаї: названо суму
Джерело:  online.ua

Легендарний тренер Жозе Моуріньо, під керівництвом якого британські клуби «Манчестер Юнайтед» та «Челсі» здобули найвищі нагороди у цьому сторіччі, відмовився від фантастичного контакту у Китаї. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports, футбольний клуб «Гуанчжоу Евергранд» готовий був заплатити Жозе 100 мільйонів євро за три роки, аби той лише погодився тренувати його команду.

Згідно умов контракту, Моуріньо мав отримувати 31 мільйон євро щороку. Якби португалець погодився на умови китайців, це зробило б його найбільш високооплачуваним тренером в історії, причому не тільки футболу, але й всіх інших видів спорту. Однак Жозе Моуріньо відмовився від пропозиції «Гуанчжоу Евергранд», пояснюючи це сімейними обставинами. Очевидно, на рішення вплинуло також і те, що китайська футбольна ліга не вважається надто престижною, тим більше для тренера такого рівня.

Як стало відомо, 56-річний Моуріньо хоче продовжити кар’єру в Європі, але поки не має пропозицій, які б його влаштували. На даний час португалець залишається без роботи з грудня минулого року після того, як його було звільнено з «Манчестер Юнайтед».

Нагадаємо, що сьогодні в Ріо-де-Жанейро відбудеться фінальний матч Кубку Америки між командами Бразилії та Перу. Українські глядачі матимуть змогу переглянути футбольну зустріч у прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?