Безсмертний "злив" плани Зеленського щодо рішень Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Безсмертний "злив" плани Зеленського щодо рішень Путіна

Безсмертний "злив" плани Зеленського щодо рішень Путіна
Джерело:  24 канал

Український лідер Володимир Зеленський планує французький візит паралельно з главою РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяви дипломата Романа Безсмертного в ефірі "24 каналу".

За його словами, Путін запланував одноденну поїздку до президента Еммануеля Макрона. У Франції 19 серпня вони обговорять поточну ситуацію на Донбасі та можливості зустрічі у "нормандському форматі".

"В цих числах відбудеться зустріч не тільки президента РФ з Еммануелем Макроном, а й зустріч Володимира Зеленського з президентом Франції. Також відбудуться консультації з спецпредставником США Куртом Волкером та зустріч з певними представниками Німеччини", - підкреслив Безсмертний.

Він наголосив на зміну центру європейської системи - Париж останнього часу замінив Берлін.

Дипломат вважає, що Путін не може піти на скликання лідерів "нормандського формату", бо партія "Єдина Росія" втратить спадну популярність напередодні виборів губернаторів, сенаторів та місцевих посадовців. До цього може призвести зміни тези про ворогів: українців та американців.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела західних ЗМІ проінформували про наміри Макрона узгодити з Путіним відновлення контактів з Україною шляхом "нормандських переговорів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?