Безвіз для України: Порошенко розповів про наступні кроки ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвіз для України: Порошенко розповів про наступні кроки ЄС

Безвіз для України: Порошенко розповів про наступні кроки ЄС
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко після голосування в профільному комітеті Європарламенту на підтримку впровадження безвізового режиму для України розповів про наступні кроки Євросоюзу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
"Останній етап парламентської компетенції - розгляд рішення про безвізовий режим для українців на пленарній сесії Європейського парламенту на початку квітня. Доручив МЗС активізувати відповідну роботу для якнайшвидшого прийняття позитивного вердикту ЄП", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Євросоюз прийняв важливе рішення по безвізу для України
"Після цього останнє слово в процесі візової лібералізації - за державами-членами ЄС, - зазначив український лідер. - Сподіваюся на підтримку європейських столиць цього довгоочікуваного рішення".


Як повідомляв ONLINE.UA, розгляд питання про скасування короткострокових віз для громадян України в Європейському парламенті призначено на 5 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?