Безвіз для України: в мережі звернули увагу на дивну заяву екс-регіонала
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвіз для України: в мережі звернули увагу на дивну заяву екс-регіонала

Безвіз для України: в мережі звернули увагу на дивну заяву екс-регіонала

У мережі різко розкритикували заяву народного депутата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула про безвізовий режим України з Євросоюзом, яке той проілюстрував фотографією з дірявим носком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю Ігоря Черняка на site.ua.
"Якби не реклама в Facebook - я б не знав, що думає про безвизе Олександр Вілкул. Тепер знаю і бачу", - написав він.
Читайте також: В ЄС розповіли про казки інтернет-тролів щодо безвізу України
В якості ілюстрації автор виклав скріншот поста Вілкула в соціальній мережі.


"Найсмішніше і одночасно сумне в цьому всьому, що Вілкул – член Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції! Так, Карл, нардеп, відповідальний за євроінтеграцію, коли його країна отримує безвиз, насамперед викладає картинку з дірявими шкарпетками! Ой, соррі - з одним дірявим носком!" – зазначив Черняк.
При цьому він задався питанням: "Ось на хр*н він там взагалі потрібен такий красень??? Чим він може допомогти нашій євроінтеграції???"
Крім того, блогер додав, що "у чувака в гривневому еквіваленті більше 115 мільйонів на рахунку і ще майже 25 мільйонів кешем".
"Нормально так для людини, який останні 11 років працював виключно на держслужбі і не має ніякого бізнесу. Ну і, він, ясна річ, дуже переживає за простий народ. І отримує за рахунок цього самого народу за 140 тисяч в рік на оренду готельного номера. Ну а че? Не свої ж кровні витрачати, справді???" – підкреслив автор.
На закінчення він поцікавився: "а його за це... за аморалку... в сенсі за діряві шкарпетки не можна там як-небудь з євроінтеграційного комітету вигнати?"
Ця стаття викликала бурхливі обговорення користувачів соцмереж.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко пообіцяв українцям можливість дешевих подорожей до Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?