Безвіз для України: з Європарламенту прийшли хороші новини
Категорія
Події
Дата публікації

Безвіз для України: з Європарламенту прийшли хороші новини

Безвіз для України: з Європарламенту прийшли хороші новини

У Європарламенті 5 квітня відбулися дебати з приводу отримання Україною безвізового режиму з Євросоюзом, в рамках яких учасники дискусії визнали, що українська сторона перевершила очікування у виконанні вимог ЄС.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Читайте також: ЗМІ назвали головну причину затримки безвізового режиму України з ЄС
Польський депутат від політичної групи "Європейська народна партія" Міхал Боні зазначив, що доповідач Комітету з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ Марія Габріель, яка відповідає за питання лібералізації візового режиму для громадян України, дозволила йому виступити від її імені.
"Перш за все, доповідач хоче подякувати (Європейській) Комісії і (Європейській) Раді за чудове співробітництво, яке було протягом усього процесу. Доповідач хоче особливо відзначити вражаючу роботу, виконану під час словацького та мальтійського головування з метою досягнення завершення процесу візової лібералізації", - сказав Боні.
Також він подякував від імені Габріель український народ і уряд України "за всі зусилля, настрій і терпимість". Посилаючись на доповідача Габріель, він заявив, що "Україна досягла всіх вимог, встановлених Євросоюзом, і навіть перевершила очікування з точки зору довгострокових реформ".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко висловив надію на позитивне для України голосування Європарламенту щодо безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?