Безвіз і війна на Донбасі: в мережі побачили хороший знак для України
Категорія
Культура
Дата публікації

Безвіз і війна на Донбасі: в мережі побачили хороший знак для України

Безвіз і війна на Донбасі: в мережі побачили хороший знак для України
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі побачили хороший знак для України в зв'язку з просуванням питання запровадження безвізового режиму з Євросоюзом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Швеця.
"У просуванні по безвізу є один по-справжньому позитивний момент. І він не в тому, що ви легко і просто поїдете в Європу. Чи не поїдете, якщо не їздили. Позитивний момент полягає в тому, що безвіз дають країні, яка більш-менш своїх громадян контролює. Якби інтеграція до складу України самоврядних Дір (ДНР і ЛНР - ONLINE.UA) разом з їх норотними міліціями, піпіфаксовими пачпортами, моториламі і наподвалами та іншою говіндою, мала б (в очах європейських чиновників) хоч якийсь шанс відбутися - х ** н би нам дали, а не безвіз", - написав Швець.
Читайте також: Не л ізли б на Донбас: в мережі з'явилася яскрава замальовка з Росії
За його словами, якщо "безвіз дають, то альтернатива мінським угодам є".
"А якщо безвіз дають, то альтернатива мінським (угодам - ONLINE.UA) є і вона вже намальована, хоча в цьому ніхто не зізнається ... Ось в цьому світлі безвіз дуже важливий знак. Тому що альтернатива тепер є. Хоча її і немає", - підсумував Швець.






Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті обстрілів проросійськими бойовиками на Донбасі, які були проведені в ніч на 10 березня, постраждало двоє українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?