Безвіз з ЄС: українцям озвучили важливу дату, в соцмережах радіють
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвіз з ЄС: українцям озвучили важливу дату, в соцмережах радіють

Безвіз з ЄС: українцям озвучили важливу дату, в соцмережах радіють
Джерело:  Укрінформ

Питання про початок переговорів з Європарламентом і Єврокомісією про завершення процесу прийняття рішення щодо скасування візового режиму для українців включили до порядку денного засідання 17 листопада комітету постійних представників країн-членів при Раді ЄС.


Читайте також: Безвізовий режим з ЄС: Україна пішла на різку заяву


Про це заявили в керівній інституції Євросоюзу в Брюсселі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


"Це питання буде розглянуто Радою ЄС в четвер. Якщо буде позитивне рішення, то міжінституційні переговори почнуться відразу, як будуть досягнуті домовленості щодо нового механізму призупинення безвізових режимів. Сподіваюся, що це станеться в найближчі тижні", - йдеться в повідомленні джерела.


Відзначимо, що в соцмережах пораділи скорому розгляду питання безвізового режиму для України в Раді Євросоюзу. Так, український журналіст Михайло Голуб написав в Twitter: "Рада ЄС включила безвізовий режим для України до порядку денного 17 листопада. Перемога".



Elena Mersi додала: "Однозначно. Друзі, це величезний внесок в нашу спільну перемогу. Кремль зуби зітре".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  питання введення безввізового режиму між Євросоюзом та Україною може бути відкладено до лютого-березня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?