Безвіз з Євросоюзом: в мережі з'явився смішний, але сумний жарт
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвіз з Євросоюзом: в мережі з'явився смішний, але сумний жарт

Безвіз з Євросоюзом: в мережі з'явився смішний, але сумний жарт
Джерело:  online.ua

У мережі продовжують дотепно жартувати з приводу чергового перенесення дати розгляду питання про надання Україні безвізового режиму з Європейським союзом в Європарламенті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Віталія Чепиноги.
«Новини історії. В архівах несподівано виявили древній документ. У ньому герцог саксонський Лотар Другий обіцяв Володимиру Мономаху запровадити безвізовий режим не пізніше травня 1124 року», - пожартував Чепинога.
Володимир Антонюк: За умови поставки лісу-кругляка на фабрику в Дракулію.
Irina Boiko: А що, Анна Ярославівна за нас мазу не тягне? Ми її навіщо до Франції заслали?)
Читайте також: У ЄС ухвалили довгоочікуване рішення в справі безвізу з Україною
Інна Рогоза: А чим брати прострочення будемо? Пенею чи штрафами? )
Оксана Мосіна: Безвіз тоді - це Мономах міг приїхати без війська, прямо на королівський бенкет, але повернення живим не гарантувалося, тому тоді так і не ввели))




Як повідомляв ONLINE.UA, Євросоюз готовий прийняти рішення про безвізовий режим для України після узгодження пропозиції Нідерландів про заборону на проживання і роботу українців в ЄС, заявив прем'єр-міністр Латвії Маріс Кучінскіс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?