Безвізовий режим з ЄС: українців шокували новими термінами
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: українців шокували новими термінами

Безвізовий режим з ЄС: українців шокували новими термінами
Джерело:  online.ua

Впровадження безвізового режиму з Євросоюзом для громадян України може бути відкладено до березня-лютого 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter брюссельського кореспондента Радіо Свобода Рікарда Йозвяка.
"Переговори про механізм припинення безвізового режиму продовжаться наступного тижня. Не думаю, що ми побачимо фактичну лібералізацію візового режиму для України та Грузії до лютого-березня", - написав він.

Читайте також: Без візовий режим з ЄС: Україна пішла на різку заяву
Раніше вже повідомлялося, що інститути Євросоюзу не можуть домовитися про узгодження механізму призупинення дії безвізового режиму, без якого блокується скасування віз для України.
Йдеться про так званий процес "тріалог", на якому інститути Євросоюзу повинні прийняти спільне бачення нового механізму. Лише після того пропозицію буде передано на схвалення Європарламентом і Радою ЄС.
Нагадаємо, президент Петро Порошенко обіцяв, що документи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані і ратифіковані Європарламентом до 24 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA, комісар Євросоюзу Йоханнес Хан заявляв, що Європейський Союз повинен виконати зобов'язання щодо впровадження безвізового режиму з Україною в найближчі тижні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?