Безвізовий режим з ЄС: в Європарламенті приголомшили Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: в Європарламенті приголомшили Україну

Безвізовий режим з ЄС: в Європарламенті приголомшили Україну
Джерело:  online.ua

Плани голосування за питання про безвізовий режим між Європейським Союзом і Україною не внесені до порядку денного пленарної сесії Європейського парламенту в листопаді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на проект порядку денного сесії, опублікований на сайті Європарламенту.
Не внесено до порядку денного наступної сесії Європарламенту і питання про так званий механізм зупинення безвізового режиму. Раніше повідомлялося, що Рада ЄС та Європарламент на початку листопада ухвалять рішення з приводу механізму призупинення безвізового режиму, який є головною перешкодою для скасування віз при в'їзді до країн ЄС для громадян України, Грузії і Косово.
В ЄС при цьому сумніваються, що рішення про затвердження механізму призупинення буде прийнято найближчим часом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що у двох країн ЄС - Франції та Бельгії - виникли застереження з приводу боротьби з корупцією в Україні, і в зв'язку з цим представники цих країн натякнули на неповноту виконання Києвом критеріїв для отримання безвізового режиму України з ЄС.
23 жовтня президент Петро Порошенко заявив, що документи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані і ратифіковані Європарламентом до 24 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?