Безвізовий режим з ЄС: в Україні назвали важливу дату
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвізовий режим з ЄС: в Україні назвали важливу дату

Безвізовий режим з ЄС: в Україні назвали важливу дату
Джерело:  5 канал

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів, що питання про надання  безвізового режиму Україні країнами Євросоюзу  розглянуть вже восени 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".


"На початку вересня буде розглянута доповідь щодо України в Європарламенті, і потім час Європейської ради. Я дуже сподіваюся, що це (надання безвізового режиму, - ONLINE.UA) відбудеться восени. Або в жовтні, або на початку листопада. Зараз у Європейського союзу багато викликів, і я дуже сподіваюся, що Україна і Грузія будуть першими", - розповів Клімкін.


"Потрібно оцінювати країни по тому, що вони зробили. Єврокомісія дійшла висновку, що ми всі критерії виконали. Зараз справа за тим, як і коли буде наданий безвізовий режим", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  редакція одного з провідних ЗМІ України закликала Євросоюз відмовити Україні в наданні безвізового режиму і фінансової допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?