Біблійна історія: Сущенко розповів, як його ув'язнили в РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Біблійна історія: Сущенко розповів, як його ув'язнили в РФ

Біблійна історія: Сущенко розповів, як його ув'язнили в РФ
Джерело:  Укрінформ

Політв'язень-журналіст Роман Сущенко заявив, що був затриманий у Москві під час зустрічі з давнім знайомим-військовослужбовцем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами колишнього бранця, він хрестив дитину цієї особи, з якою зустрівся по сімейних справах. Він додав, що й гадки не мав про можливі негаразди для себе.

"Насправді, як потім з'ясувалося, це була витончена, підступна і холоднокровна провокація під керівництвом спецслужб РФ. Під час зустрічі він підсунув мені диск під виглядом сімейних фото, які в ході слідства "перетворилися" на якісь секретні дані про навчання внутрішніх військ та збройних сил РФ", - пояснив Сущенко.

Журналіст додав, що не знає нічого про мотивацію цього провокатора. Саму історію він назвав ледве не біблійною, згадавши про Каїна та Авеля.

Слід зазначити, що Сущенка звинуватили у шпигунстві та тримали під вартою. У суботу, 7 вересня, він повернувся в Україну під час обміну з РФ за програмою "35 на 35".

Як повідомляв ONLINE.UA, визволений кореспондент заявив, що має намір працювати у журналістиці й надалі. Він бажає реалізувати певні плани, пов'язані з родиною, та розпочати працю у рідному Укрінформі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?