"Бідна жінка": нареченого Дженніфер Лопес звинуватили у зрадах та брехні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Бідна жінка": нареченого Дженніфер Лопес звинуватили у зрадах та брехні

"Бідна жінка": нареченого Дженніфер Лопес звинуватили у зрадах та брехні
Джерело:  online.ua

Новина про заручини Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса стала головной темою на сторінках сотень таблоїдів. Однак щастя тривало недовго: колега Родрігеса зробив гучну заяву, звинувативши його в брехні та зрадах майбутній дружині, передає ONLINE.UA.

Дізнавшись про заручини, Хосе Кансеко зробив на своїй сторінці в Twitter декілька дописів, в яких повідомив, що Алекс підло обманює Джей Ло.

"Бідна дівчина, вона й гадки не має, хто він насправді! Алекс Родрігес, тобі пора перестати бути л*йном! Припини зраджувати Дженніфер. Всього кілька місяців тому я на власні очі бачив, як він дзвонив моїй колишній дружині Джесіці", – заявив Кансеко.

Після цього він зробив ще один допис, в якому покликав Алекса Родрігеса на боксерський поєдинок і додав, що готовий підтвердити свої слова на детекторі брехні.

Ні Алекс Родрігес, ні Дженніфер Лопес поки ці заяви не коментували.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що одна з найкрасивіших голлівудських пар, відомий актор Орландо Блум і співачка Кеті Перрі, нарешті офіційно заручилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?