Білий дім нарешті прокоментував погрози Путіна націлити ракети на США
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім нарешті прокоментував погрози Путіна націлити ракети на США

Білий дім нарешті прокоментував погрози Путіна націлити ракети на США
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що попередження і чергові погрози від президента РФ Путіна щодо наслідків для Сполучених Штатів після розірвання ракетного договору є порожніми словами, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Так, Путін тоді вкотре оголосив про нібито готовність РФ у відповідь на розгортання американських ракетних систем в Європі скерувати російське озброєння на США. Це, безперечно, є гучними словами з Москви. Ці слова націлені на те, щоб прикрити ключовий виклик. Адже він говорив про рішення США вийти з договору, що поширюється на ракетні системи середньої і меншої дальності", - підкреслив Помпео.

 Дипломат вкотре наголосив,  що ракетні домовленості порушувала саме РФ.

"Росія порушувала цей договір, тому для американців немає ніякого сенсу і далі пов'язувати себе обмеженнями, передбаченими цим договором", – заявив держсекретар.

Як повідомляв ONLINE.UА, президент Росії Володимир Путін заявив, що офіційний Вашингтон повинен добре подумати, перш, ніж розміщувати свої ракети в Європі, оскільки в РФ готові відповісти на загрози розгортанням нових видів озброєння. Про це він сказав в щорічному посланні до Федеральних Зборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?