Білл на Хілларі забив: мережу схвилювало повідомлення про розлучення подружжя Клінтонів
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл на Хілларі забив: мережу схвилювало повідомлення про розлучення подружжя Клінтонів

Білл на Хілларі забив: мережу схвилювало повідомлення про розлучення подружжя Клінтонів

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Хілларі Клінтон, яка програла на виборах президента США, подала на розлучення зі своїм чоловіком Біллом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
За інформацією видання Christian Times Newspaper, адвокати Хілларі Клінтон направили відповідні документи до Верховного суду штату Нью-Йорк 10 листопада. Причиною розлучення позивач нібито назвав «непримиренні розбіжності».
Згідно з документами, з якими ознайомилася газета, пара раніше домовилася про роздільне проживання, а також про те, як ділитиме майно при розлученні.
У свою чергу видання Huffington Post пише, що ця історія є повним фейком.
При цьому в мережі активно обговорюють гучну новину.






Хілларі і Білл Клінтон познайомилися під час навчання на юридичному факультеті в Єльському університеті. Побралися в 1975 році.
У 1998 році в США вибухнув скандал навколо відносин 42-го президента країни Білла Клінтона з практиканткою Білого дому Монікою Левінські. Глава держави спершу відкрито відрікся від відносин з Левінські, а потім зізнався в тому, що перебував із нею в інтимному зв'язку. Президента звинуватили в лжесвідченні і запустили щодо нього процедуру імпічменту. Хілларі при цьому публічно виступала на підтримку чоловіка.
Як повідомляв ONLINE.UA, виборчий штаб Хілларі Клінтон звинуватив у поразці на виборах президента США главу Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?