Білогорівка у Луганській області зачищена і повністю під контролем ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Білогорівка у Луганській області зачищена і повністю під контролем ЗСУ

Білогорівка у Луганській області зачищена і повністю під контролем ЗСУ
Джерело:  online.ua

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що селище Білогорівка в Луганській області зачищена і повністю під контролем ЗСУ.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

ЗСУ звільнили Білогорівку в Луганській області

Нам всім варто запастися терпінням у передчутті масштабної деокупації Луганщини. Цей процес буде значно важчим, ніж на Харківщині. За кожен сантиметр луганської землі буде тяжка боротьба. Ворог готується до оборони, тож «парадом» не зайдемо, - написав Гайдай.

Гайдай наголосив, що на фронті та в окупованих населених пунктах ситуація постійно змінюється.

Ситуація на Луганщині

12 вересня Гайдай повідомив, що у селі Куземівка у Луганській області підняли український прапор.

Село Куземівка Сватівського району. Ранок 12 вересня 2022 року Сватівщина чекає, – йдеться в дописі Сергія Гайдая.

19 вересня Гайдай повідомив, що у Кадіївці (Стаханов) знищено базу російських військових у місцевому Палаці культури, а на території Новоайдарського лісгоспу знищено техніку та особовий склад ворога.

Також повідомлялося, що унаслідок удару по автостанції у Сватовому, загинуло близько 200 військових РФ.

Наразі на Луганщині окупанти глушать мобільний зв‘язок та інтернет на загарблених територіях, аби люди не могли передавати нам інформацію, та щоб брехати населенню про «перемоги» на фронті, - повідомив Гайдай.

Також росіяни посили перевірки людей на вулицях, вишукуючи партизанів.

Опалювального сезону на Луганщині не буде, особливо там, де тривали активні бойові дії.

Збережені будинки в містах зима доб‘є, після впливу низької температури їх відновити буде неможливо. В більшості містяни будуть намагатися виїхати в сільську місцевість і зимувати в покинутих будинках. Звичайно, що будуть ті, хто залишиться в містах, але ми можемо втратити зелений масив. Для опалювання будівель будуть використовувати виключно дрова, але приносити їх з лісу небезпечно через мінування, тому будуть рубати парки та дерева у дворах, - попереджає Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?