Білорусь дозволила іноземцям ввозити наркотики під час Європейських ігор
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Білорусь дозволила іноземцям ввозити наркотики під час Європейських ігор

Білорусь дозволила іноземцям ввозити наркотики під час Європейських ігор
Джерело:  LB.ua

Іноземцям, які приїдуть в Білорусь на Європейські ігри, буде дозволено провезти із собою наркотики. Таку сенсаційну новину повідомили у громадському русі Legalize Belarus, інформує ONLINE.UA з посиланням на LB.

Білоруські активісти запевняють, що в місцевому Державному прикордонному комітеті їм роз’яснили, що іноземці матимуть право привезти в Білорусь незначну кількість таких наркотиків, як амфетамін і канабіс. Однак робити це дозволено лише у вигляді лікарських засобів і виключно для особистого користування.

При цьому кількість лікарських препаратів не повинно перевищувати тижневу норму, виходячи з рецепта лікаря.

Європейські ігри – це спортивні змагання, які є регіональною альтернативою Олімпійським іграм. З 21 по 30 червня вони пройдуть у столиці Білорусі Мінську. Очікується, що для участі в них прибудуть близько 4000 іноземних спортсменів і кілька десятків тисяч туристів.

Нагадаємо, що позавчора в Ізраїлі п ройшли масові протести через «Євробачення». Ще один скандал виник через виступ на пісенному конкурсі американської співачки Мадонни та тріо з Ісландії Hatari.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?