Білорусь перебуває у ядерних заручниках у Кремля — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Білорусь перебуває у ядерних заручниках у Кремля — Данілов

Білорусь перебуває у ядерних заручниках у Кремля — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов після заяви Путіна про розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі назвав Білорусь “ядерним заручником” Кремля.

Джерело: Олексій Данілов

Данілов відреагував на розміщення ядерної зброї в Білорусі

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов висловився щодо заяви Путіна від 25 березня про розташування російської ядерної зброї на території Білорусі.

Данілов зазначив, що таке рішення Москви тільки послабить зв’язок між країнами та призведе до дестабілізації та недовіри.

Це крок до внутрішньої дестабілізації країни – максимально підвищує рівень негативного сприйняття і суспільного відторгнення у білоруського суспільства Росії та Путіна, – зазначив секретар РНБО.

Він також додав, що таким вчинком Путін показав, що тепер Білорусь взято у “ядерні заручники” Росії.

Подоляк прокоментував рішення Путіна про розміщення ядерної зброї

Радник Офісу президента також прокоментував таке рішення російського диктатора.

Він зазначив, що президент Росії Путін дуже передбачуваний, адже, за його словами, роблячи заяву про тактичну ядерну зброю в Білорусі, він зізнається у поразці Росії.

Роблячи заяву про тактичну ядерну зброю в Білорусі, він зізнається, що йому страшно, він програє і йому лишилося тільки лякати тактикою.

Також він додав, що Путін черговий раз фіксує свою участь у скоєнні злочину, адже ухваленням таких рішень він порушує договір про нерозповсюдження ядерної зброї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?