Білорусь розбурхало жорстоке вбивство черниці з України
Категорія
Події
Дата публікації

Білорусь розбурхало жорстоке вбивство черниці з України

Білорусь розбурхало жорстоке вбивство черниці з України
Джерело:  БЕЛТА

У Білорусі 5 січня було скоєно жорстоке вбивство настоятельки Cвято-Ксенієвського монастиря, матінки Василини; імовірно, його вчинила одна з послушниць обителі, яка страждає на психічний розлад.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Белта".
Убита черниця приїхала до Білорусі з України і в 2004 році стала настоятелькою Свято-Ксенієвського жіночого монастиря.
За даними сайту Борисовської єпархії Білоруської православної церкви, в скоєнні злочину, який стався 5 січня, підозрюють громадянку Казахстану, яка тимчасово жила при монастирі.

Читайте також: Оде ський "м'ясник" розповів, навіщо відрізав людям голови: з'явилося відео
Уже відомо, що підозрювана затримана, вона страждає на психічний розлад.
Настоятелька померла внаслідок кількох ножових поранень. Зараз поліція з'ясовує обставини цього вбивства.
"У рамках кримінальної справи, порушеної за статтею "Вбивство", затримано підозрювану. Відносно неї призначена психолого-психіатрична експертиза", - зазначила офіційний представник Слідчого комітету Білорусі Тетяна Білоног.
За її словами, "з учасниками трагічної події працюють слідчі, керівництвом обласного управління хід з'ясування обставин за цим фактом взято на контроль".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися одкровення найманця з Білорусі, який розповідав, як вбивав українців на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?