Білоруські журналісти опублікували дані російських солдат-мародерів
Категорія
Україна
Дата публікації

Білоруські журналісти опублікували дані російських солдат-мародерів

Білоруські журналісти опублікували дані російських солдат-мародерів
Джерело:  online.ua

Опозиційні журналісти з Білорусі змогли знайти дані окупантів, яких видно на трьохгодинному відео з пошти в Мозирі. Там вони відправляли додому награбовані речі з України. Серед особистих даних імена, номери телефонів, військові частини та міста проживання.

Джерело: Беларускі Гаюн

Російські солдати відправляли змародерене з пошти в Білорусі

Завдяки небайдужим людям ми отримали значний масив особистих даних злочинців, які мають понести відповідальність за крадіжку та вбивство людей в Україні, - повідомили журналісти.

Основна маса мародерів з Рубцовська (Алтайський край), також є з: Гірника (Алтайський край), Чити (Забайкальський край), Залізногорська (Красноярський край), Омська, Ульяновська, Новосибірська, Москви, Ангарська (Іркутська область) , Уссурійська (Приморський край) та Біробіджана (Єврейська автономна область).

Тільки за один день, 2 квітня, вони здали на відправку до мозирського СДЕКу більше 2 тонн речей, серед яких значна частина — крадені.

Сьогодні ми публікуємо дані тих, хто найбільше відзначився — відправивши від 50 до 450 кг, у тому числі крадених в українців речей, - повідомили журналісти.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?