Білоруських військових вивели з казарм і відправили на полігони
Категорія
Світ
Дата публікації

Білоруських військових вивели з казарм і відправили на полігони

Білоруських військових вивели з казарм і відправили на полігони
Джерело:  online.ua

Представники Генерального штабу ЗСУ звертають увагу на те, що на кордоні Волинської області та Білорусі немає наступальних дій, проте вдалося дізнатися, що 26 березня білоруських військових вивели з казарм і відправили на полігони.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Українські розвідники дізналися, чим займаються білоруські військові

Згідно з останніми даними, наступальних дій на Поліському напрямку наразі немає, однак продовжуються обстріли.

Відмічається виведення з пунктів постійної дислокації підрозділів збройних сил Білорусі на полігони, – наголошують представники Генштабу ЗСУ.

Як уже згадувалося раніше, 25 березня українські воїни попередили, що ймовірність залучення збройних сил Білорусі до агресії проти України наразі оцінюється як висока.

Окрім того, наголошується, російські солдати проводять заходи, щоб поповнити втрати військ через формування та відправлення до Білорусі зведених підрозділів.

Противник продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави, завдання якої залишаються не виконаними. Триває підготовка та переміщення додаткових підрозділів Східного військового округу на територію України, - йдеться в повідомленні.

Український лідер Володимир Зеленський звернув увагу на те, що наші бійці готові до будь-яких сценаріїв. Президент також нагадав, що Білорусь ще з перших днів війни стала базою для російської армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?