Більше крові: зірка "Гри престолів" розкрила деталі фінального сезону серіалу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Більше крові: зірка "Гри престолів" розкрила деталі фінального сезону серіалу

Більше крові: зірка "Гри престолів" розкрила деталі фінального сезону серіалу
Джерело:  online.ua

Британська акторка та зірка саги "Гра престолів" Софі Тернер заявила, що фінальний сезон стане найкривавішим і найемоційнішим в історії серіалу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Esquire.

"Це ж "Гра престолів". Буде ще більше крові, більше смертей, серіал буде куди більш емоційно напруженим, ніж у попередні роки",- розповіла Тернер.

 Окрім того, вона наголосила, що зраділа тому, як завершується історія її персонажа, Санси Старк.

"Я завжди відчувала, що вона навчається і пристосовується. І якоїсь миті це мало перетворити її на воїна. Я була дуже задоволена, коли це сталося, і я дуже рада тому, як розгорнуто її сюжетну лінію", - поділилася своїми враженнями акторка.

Нагадаємо, що популярний серіал "Гра престолів" виходить на каналі HBO з 2011 року. Останній показаний епізод установив рекорд серед серіалів за переглядами. Прем'єра фінальної частини відбудеться в 2019 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше зірка саги "Гра престолів" відомий актор Ніколай Костер-Вальдау зізнався, яку сцена з усіх семи сезонів популярного серіалу вважає найжорстокішою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?