Більше не агент 007: відомий актор "пішов у відставку"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Більше не агент 007: відомий актор "пішов у відставку"

Більше не агент 007: відомий актор "пішов у відставку"
Джерело:  korrespondent.net

Британський актор Деніел Крейг, який виконав роль суперагента Джеймса Бонда в чотирьох фільмах "бондіани", відмовився від повернення до ролі, незважаючи на запропоновану продюсерами суму в £68 млн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.
За інформацією британського видання, продюсери студії MGM запропонували актору величезний гонорар за участь ще в двох фільмах.
"Після "Спектра" Деніел сказав, що він покінчив (з Бондом)... Вони запропонували йому величезні суми, але це просто було не те, чого він хотів", - наводить газета слова джерела. "Він сказав, що це його останній вихід, але кінокомпанія все ще думала, що він може повернутися після "Спектра", якщо запропонувати йому гроші", - додало джерело.
Відомо, що на сьогоднішній день Деніел Крейг є найбільш високооплачуваним актором, який виконав роль Джеймса Бонда. Загалом за роботу в чотирьох фільмах він заробив £38 мільйонів.
Актор з'явився в образі агента 007 в стрічках "Казино Рояль", "Квант милосердя", "007: Координати "Скайфолл" і "007: Спектр".
Як повідомляв ONLINE.UA, зірка бондіани Деніел Крейг з'явився в кавер-сторі для GQ Australia.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?