Більше не пара: переможниця "Холостяка" розповіла про розрив стосунків із героєм шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Більше не пара: переможниця "Холостяка" розповіла про розрив стосунків із героєм шоу

Більше не пара: переможниця "Холостяка" розповіла про розрив стосунків із героєм шоу
Джерело:  Instagram

Переможниця українського реаліті-шоу "Холостяк-6" Альона Лесик, яка в фіналі отримала заповітну каблучку, повідомила, що вони з Іраклі Макацарія більше не пара.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Альони.
Про те, що ж послужило причиною розставання, дівчина розповіла в своєму особистому мікроблозі, опублікувавши фото тієї самої каблучки, яка вже не красується на її пальці, а лежить в снігу.
Читайте також: Пер ший український "Холостяк" уперше став батьком
"Дорогі друзі і передплатники! Я вирішила сказати Вам те, що є очевидним. Я вважаю, що цю новину ми з Іраклі повинні були донести Вам разом! Але, видно, мені, "маленькій принцесі", доведеться все зробити самій (((Ми з Іраклі більше не пара! Скажу тільки за себе. Мої почуття і вчинки були щирими в цих відносинах! Про це знали всі - і сім'я Іраклі, і мої близькі і наші друзі! Я була готова на все заради цієї людини - залишити кар'єру, переїхати в Грузію... готова була від цієї людини народити дітей, будувати з ним сім'ю. Рішення про розставання прийняла я. Не тому, що у мене хтось є (Ярослав, мій друг, який сам привів мене на кастинг "холостяк 6") і не тому, що в душі немає почуттів до Іраклі, просто я втомилася виявляти ініціативу в наших відносинах! Я просто хочу, щоб мене розуміли і кохали. Перш ніж Ви обрушите шквал запитань і засуджень, згадайте, що часто ми бачимо людей такими, якими нам хочеться їх бачити!", - написала Олена.


Відзначимо, Іраклі поки ніяк не коментує слова Альони.
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, найноровливіша учасниця шостого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анетт Жернова відкрила в собі співацький талант.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?