Більше цього в політиці не буде: президент Чехії публічно спалив спідню білизну
Категорія
Світ
Дата публікації

Більше цього в політиці не буде: президент Чехії публічно спалив спідню білизну

Більше цього в політиці не буде: президент Чехії публічно спалив спідню білизну
Джерело:  online.ua

Президент Чехії Мілош Земан публічно спалив червоні труси, які кілька років тому відома своїми перформансами на політичні теми чеська арт-група Ztohoven вивісила над резиденцією глави держави замість президентського штандарта.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Idnes.

На такий символічний крок глава держави зважився під час брифінгу в четвер, 14 червня.
Окрім того, він підкреслив, що політику слід проводити "на підставі обміну думок, а не спідньої білизни" і додав, що "час спідньої білизни в політиці закінчився".
Президент Чехії розповів, що його адміністрація придбала труси в Комітеті з управління держмайном за одну крону.

"У Ztohoven раніше заявили, що заміна президентського штандарта в Празі на величезні червоні труси була політичною акцією і відповіддю на візит президента в Китай. В арт-групі зазначили, що червоні труси є найкращим прапором для "людини, яка нічого не соромиться", - пише видання.

Фото: zpravy.idnes.cz

Як повідомляв ONLINE.UА, 3 травня президент Чехії заявив про виготовлення у його країні невеликої кількості нервово-паралітичного газу А-320, який належить до категорії отруйних речовин "Новачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?