Біля будинку Порошенка протестувальники запалили фаєри: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Біля будинку Порошенка протестувальники запалили фаєри: з'явилися фото і відео

Біля будинку Порошенка протестувальники запалили фаєри: з'явилися фото і відео
Джерело:  Hromadske

Активісти "Національного корпусу", С14, "Правого сектору" та "Свободи", які влаштували автопробіг під назвою "Порошенко, підпиши амністію", запалили біля будинку президента фаєри.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.

Біля воріт будинку Петра Порошенка протестувальники запалили фаєри й озвучили вимогу підписати закон "Про амністію в 2016 році" з окремими пунктами щодо українських військових, прийнятий Верховною Радою 22 грудня 2016 року.

Присутні слухали націоналістичну музику і роздавали наклейки з надрукованими вимогами. Правопорядок на території біля будинку голови держави забезпечують близько сотні правоохоронців.

Читайте також: Спостерігається "договорняк" між Порошенко й Ахметовим - Фірсов

Як передає  Інтерфакс-Україна, учасники автопробігу передали на ім'я президента лист з вимогою підписати закон, що передбачає амністію учасників АТО.

Нагадаємо, автопробіг стартував з Контрактової площі і завершився біля будинку голови держави в смт. Козин (Обухівський район Київської обл.). Всього у мітингу бере участь близько 80-ти автомобілів і 200 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 травня президент Петро Порошенко перебуває з робочим візитом в Берліні, де в нього заплановані переговори з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?