Біля стратегічного об'єкта в Україні зроблена небезпечна знахідка: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Біля стратегічного об'єкта в Україні зроблена небезпечна знахідка: з'явилося фото

Біля стратегічного об'єкта в Україні зроблена небезпечна знахідка: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України виявила схованку із бойовими гранатами поблизу стратегічно важливого підприємства в Сумській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Співробітники спецслужби виявили схованку з 22 бойовими гранатами Ф-1 і РГД-5 з запалами. Гранати були вилучені у жительки міста Ромни Сумської області.
«Оперативники спецслужби затримали зловмисницю на території газової котельні підприємства, що працює в інтересах військово-промислового комплексу України», - сказано в повідомленні.
Читайте також: СБУ знайшла величезну схованку з боєприпасами на Донбасі: опубліковані фото
«Також під час огляду території навколо підприємства правоохоронці виявили схованку, де зберігалася ще одна граната РГД-5 з запалом», - додали в СБУ.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу, тривають оперативно-слідчі дії, встановлюється мета перебування затриманої поблизу стратегічно важливого об'єкта.



Як повідомляв ONLINE.UA, на початку листопада в Києві на Оболонській набережній поліція затримала зловмисників, які намагалися продавати бойові гранати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?