Біометричний контроль на кордоні з РФ: нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Біометричний контроль на кордоні з РФ: нові подробиці

Біометричний контроль на кордоні з РФ: нові подробиці
Джерело:  online.ua

З 27 грудня 2017 року на українському кордоні з Росією будуть встановлені мобільні комплекси біометричного контролю. У перші дні вони будуть працювати в тестовому режимі, змінюючи свою дислокацію на протязі декількох днів.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян в ефірі українського телеканалу, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Росія запустила всі поїзди в обхід України: реакція Кабміну

Слободян підкреслив, що в першу чергу біометричний контроль буде встановлено в основних пунктах пропуску. Зокрема, на пункті Гопотовка в харківській області, на пункті Бачівськ у Сумській області, де розташовані основні стратегічні магістралі.

Він додав, що на сьогоднішній день проходять останні технічні приготування, щоб з 1 січня 2018 року в усіх пунктах пропуску на українсько-російському кордоні біометричний котроль для росіян діяв в повному режимі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що увесь кордон України з РФ буде контролюватися новітніми системами зняття біометричних даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?