Битва за Донбас нагадає Другу світову — Кулеба
Категорія
Україна
Дата публікації

Битва за Донбас нагадає Другу світову — Кулеба

Битва за Донбас нагадає Другу світову — Кулеба
Джерело:  online.ua

7 квітня очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба офіційно попередив українців та міжнародну спільноту, що битва між Україною та російським агресором за Донбас буде схожа на Другу світову війну. З такою заявою він виступив під час пресконференції після участі у зустрічі глав МЗС країн НАТО у Брюсселі.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Кулеба вважає, що битва за Донбас нагадає Другу світову

Мені шкода це говорити, але це правда: битва за Донбас нагадає вам Другу світову війну, з великими операціями, маневрами, участю тисяч танків, броньованих машин, літаків, артилерії. Це не буде локальна операція, виходячи з того, що ми бачимо з підготовки Росії до цього. Росія має свій план, ми маємо наш, і результат цієї битви буде вирішено на полі бою, - наголосив Дмитро Кулеба.

За словами українського дипломата, наразі вкрай важливо, щоб партнери не говорили офіційному Києву, що вони все ще розмірковують і їм потрібно дотриматися всіх процедур, що багато проблем мають бути вирішені перед тим, як вони ухвалять рішення.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Або ви допоможете нам зараз, і я говорю про дні, а не тижні, або ваша допомога прийде надто пізно. Багато людей помруть, багато мирних жителів втратять будинки, багато сіл будуть зруйновані саме тому, що ця допомога прийшла надто пізно, - підсумував глава МЗС України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?