Бій Фергюсон - Гетжі завершився неймовірною сенсацією - видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Фергюсон - Гетжі завершився неймовірною сенсацією - видовищне відео

Бій Фергюсон - Гетжі завершився неймовірною сенсацією - видовищне відео
Джерело:  online.ua

10 травня відбувся один з найбільш очікуваних поєдинків року в UFC - в американському Джексонвіллі на рингу зустрілися американці Тоні Фергюсон і Джастін Гетжі, які боролися за титул тимчасового чемпіона в легкій вазі зі змішаних єдиноборств. Бій Фергюсона і Гетжі завершився сенсацією. Фергюсон, якого вважали незаперечним фаворитом поєдинку, програв Гетжі - останній переміг суперника технічним нокаутом. Повне відео бою Фергюсон - Гетжі можна дивитися на ONLINE.UA.

Бій Фергюсона і Гетжі тривав майже п'ять раундів. Протягом усього поєдинку обидва борця активно атакували один одного. В кінці другої п'ятихвилинки Гетжі пропустив удар Фергюсона і ледь не опинився на канвасі. Але в п'ятому раунді Фергюсон не зміг переламати ситуацію і пропустив кілька важких ударів суперника. В середині раунду Гетжі завдав потужного удару в обличчя Фергюсону, після чого той втратив орієнтацію в просторі і рефері зупинив бій. Таким чином Гетжі став володарем титулу тимчасового чемпіона в легкій вазі - перемогу йому присудили технічним нокаутом.

Як відомо, Тоні Фергюсон жодного разу не програвав за останні вісім років - за цей час він виграв 12 боїв поспіль. Це рекордний показник для турніру UFC. У свою чергу Гетжі здобув вже чотири перемоги поспіль і став тимчасовим чемпіоном в легкій вазі. Тепер переможець буде битися з росіянином Хабібом Нурмугамедовим.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що попередній бій Нурмагомедов - Макгрегор завершився гучним скандалом і бійкою, через яку його результати могли не визнати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?