Бій Ломаченко — Лопес. Де і коли дивитися головний чемпіонський поєдинок року
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченко — Лопес. Де і коли дивитися головний чемпіонський поєдинок року

Бій Ломаченко — Лопес. Де і коли дивитися головний чемпіонський поєдинок року
Джерело:  online.ua

В ніч з 17 на 18 жовтня в Лас-Вегасі відбудеться найголовніший чемпіонський бій року - на рингу зустрінуться українець Василь Ломаченко та американець Теофімо Лопес, які будуть боротися відразу за три чемпіонські пояси. Український боксер, який володіє титулами WBO, WBA, WBC і The Ring, має намір завоювати чемпіонський пояс IBF, яким володіє американець. Якщо Ломаченко переможе Лопеса, то він стане абсолютним чемпіоном світу. Де і коли дивитися онлайн бій Ломаченко - Лопес повідомляє ONLINE.UA.

Чемпіонський бій Ломаченко - Лопес почнеться в ніч на 18 жовтня о 06:00 ранку за київським часом. Пряма трансляція поєдинку буде проходити на стрімінговому сервісі MEGOGO, де бій можна буде подивитися онлайн. Бій також безкоштовно буде транслювати канал ESPN. На кону бою стоятимуть титули легкої ваги WBA, WBO, WBC і The Ring, якими володіє Ломаченко, а також пояс Лопеса IBF.

Напередодні поєдинку пройшла церемонія зважування - обидва боксери показали однакову вагу по 61.2 кг. На дуелі поглядів Лопес дуже нервово поглядав на свого опонента і навіть почав лаятися, коли Ломаченко вдоволено посміхався. Як відомо, Лопес сподівається, що зможе перемогти Ломаченко і неодноразово скандально висловлювався на адресу українця. На що Василь закликав суперника навчитися стежити за своїми словами, попередивши, що за кожне слово йому доведеться відповідати на рингу.

Бій Ломаченко - Лопес 18 жовтня — церемонія зважування (відео):

Нагадаємо, українець Василь Ломаченко є дворазовим олімпійським чемпіоном 2008 і 2012 років, дворазовим чемпіоном світу 2009 і 2011 років, чемпіоном Європи 2008 року. Він провів 15 професійних боїв на рингу, 14 з яких виграв (10 нокаутом). У 2014 році Ломаченко став другим боксером в світі, який завоював титул чемпіона світу за мінімальну кількість проведених поєдинків.

Лопес у своїй профкар'єрі не допустив жодної поразки на рингу. Він провів 15 боїв і всі виграв, 12 з них нокаутом. Бій з Ломаченко він розцінює як найбільший виклик у своїй кар'єрі.

"Це буде бій, якого ще не було в Ломаченка. Я вирубаю цього виродка - це все, що мені потрібно знати", - заявив Лопес перед боєм з українцем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ломаченко поставив Лопеса на місце перед боєм. Українець зазначив, що після слів суперника почав насправді відчувати негатив до американця. Він має намір жорстко перемогти Лопеса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?