Бій Ломаченко з Лопесом - промоутер вразив новими деталями
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченко з Лопесом - промоутер вразив новими деталями

Бій Ломаченко з Лопесом - промоутер вразив новими деталями
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний бій українця Василя Ломаченка з американцем Теофімо Лопесом опинився під загрозою зриву, навіть після узгодження нової дати. Промоутери розкрили окремі подробиці щодо довгоочікуваної події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yahoo Sports.

Наразі ситуація дійшла до того, що український чемпіон готовий знизити власний гонорар для бою.

"У Ломаченка є контракт, але він погодився піти на поступки. Він готовий побитися за меншу суму, ніж прописана у нього в контракті, тому що він розуміє ситуацію, що склалася. Я кручуся в цьому бізнесі не для того, щоб втрачати гроші. Ми запропонували Лопесу вдвічі більше, ніж він коли-небудь отримував. Якщо він відмовиться, я нічого не зможу зробити. Будемо шукати когось іншого", - оголосив промоутер Боб Арум.

Також у коментарі Boxing Scene організатор бою наголосив, на стадіоні не буде вболівальників. Саме це обмежує їх у погодженні більших гонорарів.

"Ми пояснили Лопесу, що бій пройде без уболівальників, тому ми не отримаємо додатковий прибуток за вхідні квитки. Ми хочемо заплатити йому великі гроші, але я не збираюся втрачати мільйони доларів на подію, тому що він оцінює себе вище", - додав Арум.

Натомість менеджер американського боксера Девід Макуотер пояснив, вони готові були до зменшення виплати. Утім, не такою мірою.

"Всі намагаються вчинити правильно. Але виходить, що на всіх просто не вистачить грошей. Ми готові були піти на зменшення гонорару, але не до такої міри. Я думаю, що ми домовимося про проміжний поєдинку, а потім повернемося до бою проти Ломаченка. Боб правий, компанія Top Rank не має втрачати гроші, але їх не повинен втрачати й Теофімо", - зауважив менеджер.

Нагадаємо, через карантин бій перенесли з 31 травня на 3 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, промоутери вважають майже неможливим організувати боксерський бій Василь Ломаченко — Теофімо Лопес із глядачами. Ймовірніше, він пройде у форматі пустих трибун через коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?