Бій Постол - Рамірес: ухвалена нова дата після зриву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Постол - Рамірес: ухвалена нова дата після зриву

Бій Постол - Рамірес: ухвалена нова дата після зриву
Джерело:  online.ua

Боксер-українець Віктор Постол зустрінеться на рингу з Хосе Карлосом Раміресом вже 9 травня цього року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію спортивного журналіста Майка Коппінджера.

За його словами, бій відбудеться у Сполучених Штатах.

"Захист титулу Хосе Раміреса проти Віктора Постола транслюватиметься ESPN 9 травня з Фресно, Каліфорнія, міста поряд з місцем народження Раміреса, де він вже бився 8 разів за професійну кар'єру", - зазначив Коппінджер.

Слід зазначити, цей двобій мав би пройти ще на початку лютого. Спалах коронавірусу спровокував його відтермінування з 1 лютого на невизначену дату.

Боксери боротимуться за першість у світі в першій напівсередній вазі за версіями WBC та WBO.
Також у травні відбудуться боксерські матчі ще двох відомих українців — Олександра Усика та Василя Ломаченка. Перший вийде на ринг проти Чісори 23 травня, а інший зустрінеться з Лопесом 31 числа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Усик та Ломаченко потрапили до міжнародного боксерського рейтингу, де посіли місця у першій 10-ці. Експерти визначали найкращих бійців незалежно від їхньої вагової категорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?