Бій Усик - Чісора: де може пройти довгоочікувана дуель
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Чісора: де може пройти довгоочікувана дуель

Бій Усик - Чісора: де може пройти довгоочікувана дуель
Джерело:  online.ua

Бій між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою може пройти у Саудівській Аравії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Суспільне Спорт".

За словами промоутера Олександра Красюка, це можливо за умови швидкого завершення карантину у згаданій країні. Попередня дата бою - 23 травня, однак його перенесли через карантинні обмеження у Великій Британії.

"Якщо жорсткий карантин, який зараз діє в більшості країн світу, закінчиться у Саудівській Аравії швидше, ніж у Британії, то є ймовірність, що бій Усик – Чісора відбудеться там", – підкреслив промоутер.

Цікаво, що такі плани оголошував закордонний промоутер Едді Хірн, який займається організацією цього бою. Він оголосив, що двобій має усі шанси пройти саме в Аравії.

Нагадаємо, через поширення коронавірусу COVID-19 у більшості країн світу обмежили проведення спортивних заходів. Більше за всіх страждають футбол, баскетбол, хокей, бокс.

Як повідомляв ONLINE.UA, Світова боксерська організація вважає можливим відновити професійні бої лише після того, як глядачам дозволять збиратися на стадіонах. Очільник структури назвав безпеку вболівальників — пріоритетом, у той час як бої не слід проводити без них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?