Бій Усик - Спонг: тренер нідерландця оцінив заслуги українського боксера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Спонг: тренер нідерландця оцінив заслуги українського боксера

Бій Усик - Спонг: тренер нідерландця оцінив заслуги українського боксера
Джерело:  24 канал

Педро Діас - тренер нідерландського кікбоксера Тайрона Спонга - вважає, що його підопічний здобуде світову відомість після бою проти українця Олександра Усика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами спортсмена-наставника, українець - екстраординарний боєць.

"Для мене він найкращий боксер світу, якщо ми говоримо про великих хлопців. Він чемпіон Олімпійських ігор, бився з відмінними суперниками. Це боксер, який виграв кубок Мохаммеда Алі в WBSS. Думаю, що він заслуговує найкращих компліментів", - стверджує Діас.

Також він нагадав про Спонга, який має хороший удар та хоробрість на рингу. Очікується, що бій нідерландця та українця стане яскравим.

Нагадаємо, двобій запланований на 12 жовтня. Він відбудеться у Чикаго. Обидва боксери вже прибули у Сполучені Штати та завершили свою підготовку до очікуваного бою.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик також сподівається на гучний бій з Тайроном Спонгом. Ця подія стане дебютом українця у суперважкій категорії. Він назвав свого майбутнього опонента-нідерландця вражаючим спортсменом, який не мав поразок у професійній кар'єрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?