Бій Усика проти Джошуа - стала відома орієнтовна дата
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усика проти Джошуа - стала відома орієнтовна дата

Бій Усика проти Джошуа - стала відома орієнтовна дата
Джерело:  online.ua

Пандемія COVID-19 порушила плани українського боксера Олександра Усика щодо боїв. Тільки нещодавно промоутери назвали орієнтовний період його зустрічі з Ентоні Джошуа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing News 24.

За словами промоутера Едді Хірна, двобій можна буде організувати навесні 2021 року. Для Джошуа зустріч з Усиком стала необхідністю, оскільки українець претендує на чемпіонство WBO, яким той володіє.

"У кожного чемпіона є обов'язкові претенденти. У Ентоні Джошуа їх два: Кубрат Пулєв, з яким він буде битися у наступному бою, а також Олександр Усик", - пояснив Хірн.

Менеджер зауважив, бій з Усиком став проблемною темою.

"Він повинен отримати шанс поборотися за титул чемпіона світу. Можливо, Джошуа поб'ється з ним навесні", – додав він.

Приводом для бурхливого обговорення ймовірного бою Усик — Джошуа стала заява промоутера Боба Арума, який очолює Top Rank. Згідно з його словами, українець повинен провести бій проти Ділліана Вайта та розіграти право на бій з переможцем пари Ентоні Джошуа — Тайсон Ф'юрі.

Водночас менеджмент українського бійця жорстко відповів Аруму. Промоутер Олександр Красюк наголосив, Усику не потрібно виходити на ринг проти Вайта.

Нагадаємо, бої Усика, заплановані на травень, зірвалися через пандемію COVID-19. Така ж доля спіткала бій Василя Ломаченка проти Теофімо Лопеса.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджмент українського боксера Олександра Усика та британця Дерека Чісори працюють над організацією нового бою після карантину, однак це потребує зусиль та часу.

За словами промоутера українця Олександра Красюка, наразі вони намагаються підібрати місце для двобою, однак ймовірних локацій — дуже багато.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?