Бій Усика та Чісори - з'явилися нові несподівані нюанси
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усика та Чісори - з'явилися нові несподівані нюанси

Бій Усика та Чісори - з'явилися нові несподівані нюанси
Джерело:  online.ua

Бій між українським боксером Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою зірвався через пандемію коронавірусу COVID-19. Нещодавно промоутери назвали ймовірну дату його проведення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал iFL TV.

За словами промоутера Едді Хірна, довгоочікувана подія відбудеться вже цієї осені.

"Існує питання Усика, який, ймовірно, буде битися з Чісорою у жовтні. Це обов'язковий претендент на бій з Ентоні Джошуа, і ми можемо опинитися в ситуації, коли бій між Джошуа та Ф'юрі буде не за звання абсолютного чемпіона... Зроблю все, щоб на кону стояли усі титули, при цьому поважаючи права людей. Усик не давав згоди на бій Джошуа з Пулєвим за титул IBF. Організація сказала, що цей поєдинок буде наступним", - пояснив Хірн.

Слід додати, українець Усик наразі претендує на чемпіонський пояс WBO. Його чинний володар — Ентоні Джошуа.

Бій між Усиком та Чісорою мав би відбутися 23 травня. Приймати його готовий був Лондон. Утім, дуель на рингу не відбулася — її відтермінували на невизначену дату через жорсткий карантин, введений на тлі пандемії COVID-19.

Лише нещодавно професійний спорт почав виходити з кризи, яку спровокував новий коронавірус.

Наприклад, з'явилася орієнтовна дата бою Василь Ломаченко — Теофімо Лопес. Вони можуть зустрітися у вересні.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою скасували через карантин на тлі пандемії COVID-19. Зараз британець виступив зі сподіваннями щодо події.

За словами іноземного боксера, бої у майбутньому можна проводити у Саудівській Аравії. Він лише нещодавно відкрив цю країну для себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?