Бій Усика з Чісорою - промоутери нарешті узгодили дату
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усика з Чісорою - промоутери нарешті узгодили дату

Бій Усика з Чісорою - промоутери нарешті узгодили дату
Джерело:  online.ua

Чісорою.Український чемпіон Олександр Усик таки вийде на ринг проти британського боксера Дерека Чісори. Промоутери обрали для їхнього бою нову дату замість тієї, що зірвав глобальний карантин на тлі епідемії COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Matchroom Boxing.

За оприлюдненими даними, новий бій відбудеться 31 жовтня цього року. наразі немає чіткої інформації про місце проведення довгоочікуваної події.

Припущення щодо проведення бою у жовтні робив агент британця Девід Хей. Він мав би відбутися ще 23 травня, однак пандемія зробила неможливим жодні спортивні чи масові заходи.

Подібна доля спіткала безліч подій у спортивному світі. Також виявився скасованим бій іншого українського боксера — Василя Ломаченка. Той повинне був вийти на ринг проти американського чемпіона Теофімо Лопеса.

Напередодні Хей нагадав про прагнення Чісори битися виключно з глядачами на трибунах.

"Дерек не хоче битися з Усиком без глядачів. Він розкривається, коли б'ється перед уболівальниками. Що більше фанатів, то краще виступає Чісора", - заявив промоутер.

Утім, варто нагадати, що без глядачів на трибунах немає проданих квитків, тож боксери не можуть розраховувати на солідні гонорари.

Хей зауважив, британський суперважковик готовий до бою у студії чи навіть у саду, якщо це буде дійсно необхідним. Представники Matchroom Boxing проводять відповідні події у спеціальній локації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ймовірність зустрічі Чісори й Усика підтверджував промоутер українця Олександр Красюк. Вже у жовтні на британські стадіони почнуть пускати вболівальників, це дає потенційну змогу організувати повноцінний бій, з глядачами безпосередньо на трибунах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?