Бійка в театрі в Дніпрі: з'явилися несподівані подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка в театрі в Дніпрі: з'явилися несподівані подробиці

Бійка в театрі в Дніпрі: з'явилися несподівані подробиці
Джерело:  online.ua

Молода людина, яку в  оперному театрі в Дніпрі вдарила жінка молотком в потилицю, виявився бійцем АТО, а нападниця виявилася прихильницею "руського миру".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


У поліції з'ясували, що конфлікт спалахнув ще до початку вистави.


"У холі театру жінка почала ображати чоловіка у військовій формі, який прийшов на спектакль з дружиною. Кричала про "руський мир "і нецензурно обзивала АТОшника. А під час антракту накинулася на дружину бійця, смикала за волосся, порвала їй сумку і зірвала прикраси. Чоловік втрутився і отримав удар по голові. У театральній сумочці жінки знайшовся молоток», - сказано в матеріалі ТСН.


Потерпілому в лікарні медики зашили рану, його здоров'ю нічого не загрожує.


"Молоток вилучений. Також в її сумці було виявлено кухонний ніж. Це умисне нанесення легких тілесних ушкоджень", - прокоментувала прес-секретар Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська.


Як з'ясувалося після інциденту, відзначає видання, нападниця відома участю в сепаратистських мітингах.


"Вона говорила: я його ще мало "хряснула", заберете молоток, я з гантелей буду ходити. Я їх, тварин, всюди буду бити, вони там у нас жінок, дітей вбивають на Донбасі", - розповів потерпілий Костянтин Кравченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в Києві стався озброєний напад на патрульних поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?