Бійка з поліцією під Києвом: історія отримала продовження
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка з поліцією під Києвом: історія отримала продовження

Бійка з поліцією під Києвом: історія отримала продовження

Водієві автомобіля з литовськими номерами, який влаштував  бійку з поліцією на Гостомельському КП під Києвом, по дорозі до райвідділу поліції були нанесені ушкодження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Київ Оперативний.


"На Гостомельському КП співробітниками патрульної поліції був зупинений автомобіль BMW X5 на іноземних номерах. Водій відмовився пред'явити документи. Розмова пішла на підвищених тонах і водій вирішив викликати на допомогу своїх друзів, теж на іноземних номерах. Коли почала з'їжджатися "підтримка водія" - патрульні теж викликали підмогу. На підмогу приїхало 6 машин спецпідрозділу ГШР (група швидкого реагування)", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що по дорозі до райвідділу водієві були нанесені пошкодження представниками ГШР.
"Один з друзів водія виявився агресивним. Бійці ГШР почали його втихомирювати, чим в результаті завдали йому тілесні ушкодження, а після цього вирішили доставити його в райвідділ на пр. Гонгадзе 8. По дорозі до райвідділу затриманому стало погано, він почав втрачати свідомість. Патрульні почали надавати йому першу допомогу і викликали швидку. Від госпіталізації відмовився і продовжив шлях до райвідділу, де вже чекала "група підтримки". З приміщення райвідділу "підтримку" виштовхали. У райвідділ приїхав начальник поліції Подільського району Іщенко В", - зазначає Київ Оперативний.
У підсумку, на затриманого складено адмінматеріали, а "група підтримки" по одному заходила в райвідділ для написання заяви. За даними фактами буде проводиться службова перевірка.


Як повідомляв ONLINE.UA, розборки з поліцією, які мали місце на виїзді з Києва біля КП "Гостомель", сталися під час перевірки автомобіля з литовськими номерами, учасниками бійки стали також активісти "Дорожнього контролю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?