Бійня на кладовищі в Москві: названа головна причина трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

Бійня на кладовищі в Москві: названа головна причина трагедії

Бійня на кладовищі в Москві: названа головна причина трагедії

Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін заявив, що слідчі розглядають фінансовий мотив в якості основної причини масової бійки на Хованському кладовищі Москви, в якій загинули троє і постраждали більше 30 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Інформація про скоєння злочинів на національному грунті підтвердження не знайшла", - сказав він.
Маркін зазначив, що в ході бійки і перестрілки біля центрального входу на Хованському кладовищі 14 травня три людини загинули і більше 30 отримали травми різного ступеня тяжкості.
"Всі постраждалі були госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога. За життя трьох людей до сих пір продовжують боротися лікарі", - повідомив представник Слідкому РФ.
Маркін додав, що на місці злочину було вилучено один небойовий автомат Калашникова, два травматичні пістолети, а також понад 300 об'єктів досліджень, за якими призначено понад 18 криміналістичних експертиз. Допитано понад 100 фігурантів кримінальної справи.
Раніше в поліції Москви розповіли, що  учасники кривавої бійки на Хованському кладовищі незаконно перебували на території Росії і не були працівниками кладовища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?