Бійці АТО під Водяним вбили росіянина-пропагандиста: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці АТО під Водяним вбили росіянина-пропагандиста: з'явилися фото

Бійці АТО під Водяним вбили росіянина-пропагандиста: з'явилися фото

Військовослужбовці Збройних Сил України ліквідували біля селища Водяне в Донецькій області збройного російського пропагандиста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Цивільно-військового співробітництва ЗСУ.
"20 жовтня через КПВВ «Мар'їнка», незважаючи на вчорашній обстріл з боку непідконтрольної Україні Олександрівки, українська сторона передала представникам громадської організації, що здійснює свою діяльність на території так званої ДНР, тіло чергового російського окупанта", - йдеться в повідомленні.
За наявною інформацією ЗСУ, невідомий озброєний чоловік у віці приблизно 40-45 років 17 жовтня цього року був знищений поблизу селища Водяне під час бойового зіткнення.
У знайденому при ньому записнику є запис, який добре ілюструє, чому він приїхав воювати на Донбас і як російська пропаганда виправдовує свою агресію в Україні: «Сакральна місія Росії - зберегти культуру, відновити і розвинути її, своїм прикладом показуючи всьому світу як потрібно жити, будучи творцем, виховувати потомство, яке турбується не тільки про себе, а й про свою Батьківщину - Державу. Росія - це духовний центр планети». Також чоловік пише про якесь світло, яке він для себе обрав.
«Аналізуючи запис, зроблений в книзі на декількох сторінках, практично без виправлень, серед чисто військових термінів та інформації про бойові дії, створюється враження, що це був добре підготовлений матеріал, наданий кремлівськими кураторами для виступу або перед телекамерою, або перед іншими ошуканими людьми, які приїхали на Донбас захищати «духовний центр планети» від бандерівців», - відзначили в ЗСУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, впродовж 20 жовтня в зоні АТО на Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців 41 раз, найбільш масштабні бої пройшли під Авдіївкою Донецької області.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?