Бійці добробатів оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці добробатів оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР

Бійці добробатів оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР
Джерело:  Новини Донбасу

16 грудня бійці добровольчих батальйонів оголосили бойовикам ДНР і ЛНР ультиматум з вимогою звільнення полонених. У зворотному випадку військовослужбовці загрожують влаштувати блокаду шляхів на тимчасово окуповану територію Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".
"Ми прийняли рішення оголосити ультиматум панам, перш за все, терористичних республік так званих ДНР і ЛНР. Якщо протягом 7 днів наші бійці не будуть відпущені, обміняні ... не знаю, мені все одно, як їх відпустять. Ми починаємо повсюдну блокаду всіх залізничних і автомобільних шляхів. Ми перекриємо подачу всякого «контрабаса», як туди, так і назад. Ми не дозволимо наживатися на крові наших побратимів всяким неохайним ділкам, які як з цього боку, так і з тієї", - оголосив другий командир батальйону «Донбас» Анатолій Виногродський.
Читайте також: Гумконвой не допомагає: в соцмережах висміяли економічну пропозицію ватажка ДНР
У той же час український блогер і доброволець Євген Шевченко написав у Facebook: "Подивимося, на скільки вас вистачить. Найближчим часом для координації дій буде створено Штаб блокади окупованих територій".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін також вимагав зняття економічної блокади з окупованих територій Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?